Informatie over de taarten

Het bakken van de taart:

Ik bak de taarten altijd met biscuitbeslag en dat is een beslag waar geen boter in zit. Daardoor is de taart heerlijk luchtig en niet vet. Ik bak de taarten in iedere gewenste grootte en vorm  ( zie prijslijst) en als u een taart voor een groot aantal personen wilt bestellen kunnen we er een stapeltaart van maken.


Het vullen van de taart:

Voor de vulling van de taart zijn meerdere mogelijkheden. Standaard vul ik de taart met jam in elke gewenste smaak (aardbei, kers, frambozen, vier vruchten) en banketbakkersroom.  Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere vulling te kiezen tegen meerprijs, bijvoorbeeld chocolademousse ,slagroom, monchou, ganache (dit is slagroom met gesmolten chocolade erdoor),roomcreme (is een soort slagroom) of met roomcreme in verschillende smaken zoals chocoladecreme, mangocreme, frambozencreme, appeltaartcreme, caramelcreme, passievruchtcreme, aardbeiencreme, kersencreme, moccacreme, bosvruchtencreme,  bokkepootjes-creme . 

Het decoreren van de taart:

Dit vind ik persoonlijk het leukste werk. De taart word afgesmeerd met boter crème en dan bekleed ik de taart met fondant en versier de taart in welk thema u maar wilt.


Het bestellen van de taart:

Omdat het voor mij pure hobby is en ik er ook nog gewoon een baan naast heb vind ik het wel fijn als ik minimaal 2 weken van tevoren uw bestelling door krijg. Ik neem maar een beperkt aantal bestellingen per weekend aan dus vol is vol…. Het maken van een mooie taart kost best wel wat tijd ! Klik hier om een taart te bestellen.


Het leveren van de taart:

We spreken af wanneer u de taart in Benschop kunt komen ophalen. De taart word netjes in een taartdoos afgeleverd. Als u dat zou willen kan ik de taart ook bij u komen brengen maar dan komen er wel bezorgkosten bij, afhankelijk van de afstand.