Kinderfeestjes en workshops

Kinderfeestjes ( vanaf 8 jaar) /workshop voor volwassenen

In verband met Corona geef ik momenteel geen workshops of kinderfeestjes

Het is toch superleuk om een taartje te versieren en decoreren en na afloop van het kinderfeestje/de workshop dat taartje mee naar huis te mogen nemen om lekker op te snoepen? Ook voor volwassenen is het erg leuk om een workshop te volgen.Leuk om te doen met een stel vriendinnen, collega’s of als activiteit tijdens een familiedag.

Tijdens /het kinderfeestje/de workshop gaan we een boltaartje van 20 cm ( dat is voor 8 a 10 personen) vullen,afsmeren met botercreme, bekleden met fondant en daarna kan het taartje leuk versieren worden, en daarvoor neem ik allerlei uitstekertjes en vormpjes mee en ik kan ook voordoen hoe je bijvoorbeeld een dier kan boetseren of een roosje kan maken om op het taartje te zetten.

Het feestje/de workshop duurt ongeveer 3 uur en kan bij u thuis gegeven worden of bij mij ( op locatie) in Lopik. Leeftijd vanaf 8 jaar. Minimaal 4 kinderen/volwassenen en maximaal 10 kinderen/volwassenen.

Ik zorg voor de taartjes en alle materialen en maak een voorbeeldtaartje wat tijdens het feestje/de workshop lekker opgegeten mag worden want bij feest hoort natuurlijk taart !


Kinderfeestjes ( vanaf 5 jaar)

Voor de jongere kinderen , dus vanaf 5 jaar is het erg leuk om cupcakes te versieren. Ieder kind versiert dan 4 cupcakes met een rond stukje fondant/marsepein en dan kunnen ze het naar eigen idee versieren met figuurtjes die ze kunnen uitsteken uit fondant en/of ik kan ze leren hoe ze een diertje erop kunnen boetseren. Na afloop nemen ze hun versierde cupcakes in een doosje mee naar huis. En uiteraard mogen ze ook een cupcake proeven !! Dit feestje  duurt ongeveer 1 1a 1 1/2 uur en ook hierbij geld: minimaal 4 kinderen, maximaal 10 kinderen